INGYENES
szállítás kód:
BCPX
PUREX Phase
csomagok
PUREX ingyenes szállítás
Webáruház megtekintése
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
PUREX Phase 1.                PUREX Phase 2.                      PUREX Phase 3.                  PUREX Phase 4.
           Béltisztító program              Vitamin komplex, bélflóra                  Szív és Érrendszer                Máj és nyirokrendszer
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
PUREX Phase Csomagok
Információ: 06 70 365 4463
Látogassa meg facebook oldalunkat!
BioCenter Webáruház
Béltisztítás, méregtelenítés    ¤    Vitamin feltöltés, regenerálás    ¤    Szív és érrendszer    ¤    Májvédő és májregeneráló
A Purex 3 program alkalmazásával normalizálhatuk vérünk koleszterinszintjét, eltávolíthatjuk az érfalon keletkező lerakódásokat, megelőzve az érelmeszesedés kialakulását. Olyan nélkülözhetetlen anyagokkal láthatjuk el szervezetünket,(Omega 3 , Q10) amelyek testünk legfontosabb szervének a szívnek a működését javítják. A Purex 3 program alkalmazásával normalizálhatuk vérünk koleszterinszintjét, eltávolíthatjuk az érfalon keletkező lerakódásokat, megelőzve az érelmeszesedés kialakulását.


A program 4 termékből áll:

Ár: 25,620 Ft

Megrendelem

PUREX Phase 3. Értisztító és Szíverősítő Program
PUREX Phase 3. Értisztító és Szíverősítő Program
Megrendelés
A Purex Phase 3 Program feladata a vérerek kitisztítása és a szív működésének optimalizálása.

Nem árt, ha tudjuk, hogy világszerte a legtöbb halálozás valamilyen szív- vagy keringési rendellenességre vezethető vissza, tehát a program fontosságát, azt hisszük nem kell különösebben hangsúlyozni.

A Purex Phase 2 feltölti a szervezet vitamin- és ásványi anyag készletét. A Purex Phase 3 Program alkalmazásával normalizálhatjuk vérünk koleszterin- és triglicerid (vérzsír)-szintjét, eltávolíthatjuk az érfalakon található lerakódásokat („érelmeszesedés”) és olyan anyagokkal láthatjuk el szervezetünket, melyek egyik legfontosabb szervünk, szívünk működését javítják, illetve optimalizálják. 


HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A PUREX PHASE 3 Programot egy hónapon keresztül kell folytatni, normál esetben évente legalább 2 alkalommal (A PUREX PHASE 1-hez és PHASE 2-höz kapcsolva). Azoknál az embereknél, akiknél a koleszterin- és triglicerid-szint extrém eltéréseket mutat, a PUREX PHASE 3 Programot mindaddig folytassák, míg koleszterin és triglicerid laboratóriumi vizsgálati értékeik nem közelítenek a normál értékekhez.

Krónikus hiperkoleszterinémiás és hiperlipidémiás betegek a PUREX PHASE 3-at akár folyamatosan is használhatják, mindenféle káros mellékhatás veszélye nélkül.
INGYENES szállítás kód: 
BCPX
PUREX Phase csomagok
Kupon kód beváltása
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu

PUREX Phase Csomagok

Aranyér kezelés információk
Maybe Baby Minimikroszkóp információk
Fogíny Regeneráló Csomag információk
BIOPROTECTOR információk
PUREX Phase 3. Értisztító és Szíverősítő Program