INGYENES
szállítás kód:
BCPX
PUREX Phase
csomagok
PUREX ingyenes szállítás
Webáruház megtekintése
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
PUREX Phase 1.                PUREX Phase 2.                      PUREX Phase 3.                  PUREX Phase 4.
           Béltisztító program              Vitamin komplex, bélflóra                  Szív és Érrendszer                Máj és nyirokrendszer
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
Kattintson ide bővebb leírásért
PUREX Phase Csomagok
Információ: 06 70 365 4463
Látogassa meg facebook oldalunkat!
BioCenter Webáruház
Béltisztítás, méregtelenítés    ¤    Vitamin feltöltés, regenerálás    ¤    Szív és érrendszer    ¤    Májvédő és májregeneráló
Dr. Kozma Zsolt
Probléma: görcsök, hasi panaszok
Szül: 1956.09.16, 1985 óta vagyok vegetáriánus, 8 éve halat is eszem, magasságom 176 cm, súlyom 90 kg.
A Purex phase 1. készítményeket 2007. július 18-án kezdtem el szedni.
Először székletem mennyiségének és minőségének megváltozását vettem észre. A második naptól reggel rendszeresen ürítettem nagy mennyiségű, könnyen távozó formált székletet, melyben kisebb-nagyobb kemény darabok voltak. Székletürítésem rendszeresebbé vált, mint addig. A 7-8 napig többször előzte meg kellemetlen, erős görcs székletet. Később faeces homogénné vált, a görcsök megszűntek, a rendszeres ürítés azonban mindvégig megmaradt. A reggeli készítmények elfogyasztása után kellemes telítettségérzés maradt órákig, talán ennek is köszönhetően súlyom minden megszorítás nélkül 3-4 kg-ot csökkent.

Meg kell jegyeznem, hogy az étkezési rostokból készült keverék állaga és íze, ill. annak hiánya kezdettől fogva viszolygással töltött el, melyet többféle adalék kipróbálása után adagonként 1-2 csepp citrom illóolajjal enyhítettem. Hasam feszülése -pocakom csökkent, úgyszintén a régóta fennálló flatulentia is. A tea semleges íze a kúra vége felé kezdett unalmassá válni (rendszeresen fogyasztok különféle teákat, alig ízesítem őket), a vizeletürítésben, minőségében nem észleltem változást, Csaknem egész hónap alatt éreztem egy szokatlan, édeskés ízt a számban. Évek óta fennálló izületi problémáim (ujjak izületeinek, ill. térdeim fájdalma) a kúra eleje óta nem jelentkeztek, augusztusban rendszeresen megjelenő parlagfűalergiám szeptember elején kezdődött a szokásosnál kisség enyhébb formában. Fizikai erőnlétem megítélesem szerint javult, bár ez részben nyári sportolásnak köszönhető.
Nem könnyű egy hónapig pontosan betartani a kúrát és a szabályokat, ennek okait részben leírtam, részben az orvosi ügyeletek rendszertelen voltának tulajdonítom. Vannak pozitív változások, ezek lassan következtek be, így csak akkor szembetűnők, ha a kúra kezdete óta készült jegyzeteimet olvasom. A nyereség nyilvánvaló: a nehézségek ellenére mindenkinek szívből ajánlom a kúra elvégzését.


Dr. Steindl Tímea
Probléma: emésztés, túlsúly
Gégény Attilától és feleségétől kaptam a tisztítóprogram csomagot. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy kipróbálhattam a programot.
A program alkalmazása során szerzett tapasztalataim:
Emésztésem javult, közérzetem egyre jobb lett, ahogy teltek a napok a program során. Frissebb lettem, súlyom csökkent. Az elfogyasztott táplálék mennyisége csökkent, nem kívántam annyit enni, viszont több zöldséget, gyümölcsöt ettem.
Szívesen elfogyasztom minden reggel a kellemes ízű rostkoncentrátumot. A tea is jó ízű, valóban szükség van napi 2 literre.
Szívesen fogom majd ajánlani betegeimnek a rendszeres méregtelenítésre.


T.A.M. Békéscsaba
Probléma: bélrendszeri lerakódás
A használata elején telítődtem, de pár nap után el kezdett ürülni a szervezetemből a sok lerakódás, és hirtelen sokkal könnyebbnek éreztem magam, bár kg-ban még nem mutatkozott ez meg.
Megszűnt a has puffadásom is. A kúra vége felé nagy adag nyák ürült ki. A program végére 4-5 kg-ot fogytam. Már eltelt az óta 1 hónap és tovább fogytam, most 6 kg-nál tartok. Sokkal frissebb lettem
A gyerekeimmel a fogócskázás most remekül megy (már nem mindig érnek utol).
(H/B331/008/08)


L.J. Hódmezővásárhely
Probléma: gyomorpanaszok
Hosszan tartó gyomorpanaszaim voltak, melyet orvosi segítséggel sem tudtam megoldani. Többféle természetes alapanyagú terméket is kipróbáltam. Ultrahangon is voltam, mely nem derített ki semmit (régebben gyomorfekélyem volt, és műtétem is).
Enni nem tudtam, mert azonnal fájt a gyomrom... húgomtól kaptam rostkoncentrátumot - egy teával, melyet a következő reggel megittam. Kb. 2 óra múlva már egyáltalán nem fájt a gyomrom. Ezután vásároltam meg a PUREX 1 komplett terméket, megcsináltam a kúrát tavaly ősszel, 2008. májuséban kezdtem a másodikat, nagyon jól érzem magam, nem fáj a gyomrom, érzem, hogy könnyebb és tisztább az emésztésem. Csak gratulálni tudok a Bionet Kft-nek ehhez a fantasztikusan jó termékhez. Magam részéről köszönöm!! (H/B331/009/08)


Kiss Magdolna 
Probléma: Székrekedés
"37 éves vagyok és irodában dolgozom. Azok akik szintén irodai munkát végeznek tudják milyen körülményes dolog elmenni nagy wc-re. Reggeli ébredés után sajnos még nincs "inger" és a munkában a helyzet miatt sajnos nincs rá lehetőség. Így kialakult a székrekedés problémája nálam is. 

De ennek vége szakadt amint rátaláltam a Purex béltisztító kúrára! :) Nem tudom mi történt..vagyis, de tudom, áttörés, reggel mindig ébredés után el kell mennem a wc-re, mert van inger. Valami csodás érzés úgy elindulni, hogy nincs feszítő érzés, nincs a tudat, hogy ez így nem jó. 
Komolyan, jobban tudok koncentrálni és mivel nem cipelem a felesleges salakanyagot, így több az energiám is. Persze a kúra nem csak erre volt jó, érezhetően fittebb vagyok, jobb a közérzetem, de nekem a fő problémámat megoldott. Szerintem méregtelenítésben és béltisztításban az első. Soha többé léböjt kúra :)"


Varga Katalin
Probléma: candida
"A szervezetem valami miatt nem működött úgy, hogy kellett volna, és a szervezetemben elszaporodott a candida gomba. Nem kívánom senkinek, mert elég kellemetlen problémákat okozott, az életem minden területén gátolt. Egyik fórumon olvastam, hogy a sorstársam kipróbálta a purex méregtelenítő kúrát, mert az orvosa szerint egy méregtelenítés segít ilyen esetben is. A kúra jót tett neki, és én is megfogadtam az ajánlását, és belevágtam, nem volt semmi veszteni valóm. Egyeztettem az orvosommal és elfogyasztottam a kúrát. Mondanom sem kell, mintha teljesen kicseréltek volna!!! Az immunrendszerem újra működik kúra után, és sokkal jobb a közérzetem! :) A candidám nem múlt el, de a tünetek csökkentek, szerintem eredményesebben küzd a szervezetem ellene! Most rendeltem meg a 2. kúrát, tele vitaminnal, bélflórával. Várom a futárt! Nektek is ajánlom a kúrát, de csak akkor, ha úgy akartok ébredni, mintha kicseréltek volna! :) Sziasztok!"A PUREX Phase 1. béltisztító és méregtelenítő csomagról olvasható néhány vélemény, melyek kizárólag felhasználói tapasztalatokon alapulnak.

Bővebb információt, és felhasználó specifikus kérdéseket a PUREX Phase 1. oldalán talál.

Az oldal megtekintése
PUREX Phase 1. Vélemények


Telefonos Ügyfélszolgálat:  H-P 09:00- 16:00
0670/ 365-4463
PUREX Phase 1.
BIOPROTECTOR információk
Fogíny Regeneráló Csomag információk
Maybe Baby Minimikroszkóp információk
Aranyér kezelés információk
INGYENES szállítás kód: 
BCPX
PUREX Phase csomagok
Kupon kód beváltása
BioCenter Egészség Portál. © 2014 Minden Jog fenntartva Ügyfélszolgálat + 36 70 365 4463 info(kukac)biobalzsam.hu

PUREX Phase Csomagok